BABYLON KOOTSTERTILLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 292 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babylon Kootstertille. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 20:09 Kapsalons waren heerlijk, Mooi optijd bezorgd!!
26 nov 2022 om 19:58 Na anderhalf uur gebeld, zou er aan komen meer dan 2 uren gewacht.. belagelijk!
25 nov 2022 om 20:08 Ondanks de drukte rond de wedstrijd van oranje, 20 min later geleverd. Prima dus. Eten zeer goed, lekker warm . Alleen saus vergeten maar datkan gebeuren
25 nov 2022 om 19:47 Pizza’s waren super warm en erg smakelijk. We hebben heerlijk gegeten!
25 nov 2022 om 16:24 Pizza was lekker, maar wel te veel gorgonzola op 1 plek waardoor een groot deel te overheersend was. Ook was de fricandeau erg droog.
25 nov 2022 om 6:22 Ff geen zin om te koken, dan maar een lekkere turkse pizza gehaald. Smaakte weer heerlijk. Toppie gedaan!
24 nov 2022 om 19:34 Ik had pizza besteld maar was echt niet te eten. Nooit weer daar bestellen.
23 nov 2022 om 21:01 Niet alle onderdelen op de pizza geleverd
21 nov 2022 om 19:04 Pita broodjes vergeten.. aardappeltjes helemaal sompig en taai. Bezorgtijd wel begrijpelijk maar toch altijd wel lang.
20 nov 2022 om 20:57 Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger. (*bezorgtijd had ik zo snel mogelijk gedaan maar ze hebben het druk genoeg dus dan weet je dat je wat langer moet wachten, pizza was heerlijk en warm)
20 nov 2022 om 19:43 Wanneer ze de bestelling binnen krijgen krijg je melding dat je bestelling na ongeveer 56 minuten kan verwachten.. Na 2(!) uur pas mogen ontvangen en daarna ook niet heel lekker…
19 nov 2022 om 20:53 Zoals altijd heeeerlijk.