BABYLON KOOTSTERTILLE

BABYLON KOOTSTERTILLE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babylon Kootstertille. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 20:15 Alles wat we besteld hadden netjes en warm.geleverd en nog fles frus erbij. Top
15 mei 2022 om 8:03 Was net een magnetron pizza
13 mei 2022 om 0:37 Geen eten mogen ontvangen word gewoon niet bezorgd
10 mei 2022 om 10:49 Nog niet eerder meegemaakt maar de Spareribs waren enorm aangebakt/zwart. Was echt niet eetbaar en zijn helaas zijn deze in de afvalemmer beland.
3 mei 2022 om 12:13 Een heerlijke, rijkelijk belegde en goed gebakken pizza gehad! Super!
29 apr 2022 om 10:23 Heerlijk
26 apr 2022 om 19:39 Eten was lekker warm. Smaakte fantastisch
25 apr 2022 om 22:49 Pizza's waren super!!
25 apr 2022 om 22:10 De lekkerste pizza van de Wâlden!
23 apr 2022 om 20:39 Meer als 3 uur moeten wachten op onze bestelling. Hierbij aangegeven allergisch te zijn voor champignons. Krijg je een calzone vol met champignons. Bij melding krijg je te horen dat het te druk is en dat ze het niet aan kunnen. Niet weer.
18 apr 2022 om 20:54 Zeer slecht!! Zit al 2 uur te wachten
18 apr 2022 om 19:46 Eten is altijd goed, bezorging.. meestal ook goed. Als je op een feestdag wil bestellen hou er dan rekening mee dat het enorm lang kan duren. Een voordeel hieraan, ik had zo'n erge honger dat een kapsalon voor de verandering ook eens op ging haha